Apart nodigt u van harte uit om een workshop schilderen te volgen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeestje, vrijgezellendag, familiedag of om iets

anders te vieren. Het plezier in het schilderen staat bij ons centraal, iedereen kan schilderen en de resultaten mogen gezien worden! Ons atelier is gevestigd in Tienray.

 


Deze middag-workshop is van 13.00 - 16.00 uur. U schildert op een doek van 30 x 30 cm met acrylverf. De onderwerpen kunnen variëren van bloemen, kippen tot kinderkamer kunst elk thema is bespreekbaar.

 

De kosten voor deze workshop zijn € 30,- inclusief koffie/thee en gebak. 

 

Doek 40 x 40 cm meerprijs   € 2,50

Doek 50 x 50 cm meerprijs   € 5,- 

 


Een dag-workshop is van 9.30 - 16.30 uur. U Schildert op een doek van 60 x 80 cm met acrylverf. Ook voor deze workshop geldt dat de onderwerpen variëren. Gezellig samen schilderen zodat u op het einde van de dag naar huis gaat met een prachtig schilderij en uw huis kunt decoreren met uw eigen schilderij. 

 

De kosten voor deze workshop zijn € 80,- inclusief koffie/thee en lunch.

 

Workshops zijn mogelijk bij deelname van minimaal 8 personen. Mocht u zelf een groep kunnen samenstellen dan kan de datum en tijd in overleg. Grotere groepen ook in overleg. 

  

Onze workshops zijn ook bijzonder geschikt voor een creatief vrijgezellenfeest. We gaan

samen aan de slag, met en voor de bruid. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: gezamenlijk wordt er voor de bruid een groot doek beschilderd, terwijl ieder ook individueel voor zich zelf schildert als aandenken.

 

De prijzen zijn inclusief materialen. 

Heeft uzelf een leuk idee? 

Neem dan contact met ons op!